Ръчен автентичен авторски хляб!

Производствен франчайз

"/>
Искате да отворите своя квартална пекарна? Майстора ще Ви помогне!
Производствен Франчайз! 
Предаване на Занаята! 
Който включва: 
1. 45 дневен обучаващ курс при Майстора, в които ще научите да правите най хубавите хлябове на Майстора. (От избора на брашното, направата на закваските, замесването, печенето до продажбата на Вашият пръв хляб). 
2. Как да направите своята пекарна. (консултации и проект на Вашата пекарна).
3. Използване търговската марка на "Майстор Пекар". 
4. Допълнителни рецепти и уроци в течение на 2 години след отварянето на Вашата Пекарна.
 
За пръв път в България! 
Ръчен хляб от Вашите ръце в Ваша Пекарна!
Само за 8 000 лв.
За млади семейства - остъпка до 25%!

Майстора си търси бъдещи Майстори от всички градове без град Хасково-там вече е заето! Който си е пръв, си е пръв!
 
За професионалисти: Обучение и разработване на рецептура на Ваш ръчен хляб. Всеки ресторант трябва да има Свой хляб! Хляба на Майстора!

Майстора
0889 361 451
П.С. Задължително условие е Лично Събеседване с Майстора!
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на сайта. Към пълната версия.
Уебсайт в alle.bg